Rykte: Nintendo planerar HD-versioner av N64-spel till Wii U

reumagined

 

Gamnesia rapporterade innan idag om ett rykte om att Nintendo planerar att släppa HD-versioner av gamla Nintendo 64-klassiker till Wii U för att göra konsolen mer attraktiv och för att kompensera för bristen av tredjepartsspel. Enligt en anonym källa kallar Nintendo konceptet för ReUmagined och först ut kommer tydligen Super Mario 64 med både uppdaterad grafik och nytt material, som t ex ett samarbetsläge online och möjligheten att styra Mario med en kontroll och Luigi med GamePaden. Spelen kommer enligt källan kosta $30 och endast säljas via Nintendo eShop.

 

Låter det för bra för att vara sant? Kanske, men som vi tidigare sagt i Nincast vore det både billigare och mindre riskfyllt för Nintendo att släppa gamla Nintendo 64-spel i nya tappningar än att göra helt nya spel. Vilket Nintendo 64-spel skulle du vilja att Nintendo släppte till Wii U?

 

Källa


Författare: Lucas Jones
Publicerat den 24 oktober, 2013

6 reaktioner på ”Rykte: Nintendo planerar HD-versioner av N64-spel till Wii U

  1. Skulle vara ett smart drag av Nintendo, men är Super Mario 64 verkligen the way to go? 3DS-Remaken var ju urdålig.

    Jag ser hellre Pokemon Snap med Gamepaden som kamera.
    Super Smash Bros 64 för att det bara skulle vara för ultimat.
    Donkey Kong 64

    Med mera =D Men inte Super Mario 64 även om jag troligen skulle köpa det . . .

  2. Jag hoppas att de gör så att spelen får bättre framerate också. En del N64 spel är sjukt sega. Spelat väldigt lite N64 men jämfört med GC så är det stor skillnad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 4 = fyra

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>